BIO ziarna słonecznika w gorzkiej czekoladzie

BIO ziarna słonecznika w gorzkiej czekoladzie

Połączenie ziaren słonecznika z gorzką czekoladą stanowi idealną kompozycję smaków. Przekąska w małym opakowaniu idealnie nadaje się do pracy, szkoły i podróży. Dostarczy energii  chwilach osłabienia.

Co zawierają ziarna słonecznika?

  • aminokwasy
  • nienasycone kwasy tłuszczowe
  • potas
  • żelazo
  • cynk
  • magnez
  • wapń
  • witaminę E
  • witaminy z grupy B

SKŁAD

W skład BIO ziaren słonecznika w gorzkiej czekoladzie wchodzą: bio nasiona słonecznika 24%, bio gorzka czekolada [bio kakaowa masa, bio trzcinowy cukier, bio kakaowe masło, emulgator-lecytyny z soi], bio capol (pasta) 1%

Skład i właściwości gorzkiej czekolady

  • żelazo – pomaga w produkcji czerwonych krwinek
  • magnez – wspiera pracę układu nerwowego
  • węglowodany – dostarczają energii
  • niacynę
  • flawonoidy

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *