MAKARON Z ALG MORSKICH

MAKARON Z ALG MORSKICH

Makaron z alg morskich to produkt szczególnie wskazany osobom na dietach redukcyjnych, które ograniczają ilość spożywanych kalorii. Dodatkowo algi zawarte w makaronie wspomagają trawienie i uzupełniają dietę w cenne składniki odżywcze. Produkt jest w 100% naturalny.

Co zawiera makaron z alg morskich?

  • wodę
  • wodorosty
  • substancję żelującą: alginian sodu
  • aloe vera
  • algi są źródłem: cynku, fosforu, miedzi, potasu, magnezu, żelaza, białka

Komu polecany jest makaron z alg morskich?

  • osobom na diecie
  • osobom z nietolerancją glutenu
  • cukrzykom
  • alergikom

Zastosowanie makaronu z alg morskich

  • dodatek do dań smażonych stir fry
  • składnik do sałatek
  • dodatek do zup
  • składnik dań mięsnych
  • dodatek do dań rybnych i owoców morza
  • przed użyciem makaron należy wypłukać ciepłą wodą

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *