Tran skandynawski

Tran skandynawski

Tran skandynawski jest suplementem diety stosowanym w stanach obniżonej odporności. Stanowi idealne uzupełnienie diety w kwasy Omega-3, które pełnią szereg istotnych funkcji w ludzkim organizmie.

Odpowiadają one za pracę:

  • układu nerwowego
  • układu krążenia
  • mózgu

Tran skandynawski jest polecany w celu regeneracji organizmu i poprawy apetytu.

SKŁADNIKI

tran z wątroby dorsza; palmitynian retinylu (witamina A); cholekalcyferol (witamina D); substancje glazurujące: żelatyna, glicerol

STOSOWANIE

Produkt należy spożywać bezpośrednio po posiłku i popić niewielką ilością płynu.

Maksymalne zalecane spożycie: – dorośli: 4 kapsułki dziennie, – dzieci powyżej 6 roku życia: 2 kapsułki dziennie

Nie przekraczać dziennej, zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany, jako substytut zróżnicowanej diety. Suplement diety należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze pokojowej, w zamkniętym opakowaniu, w miejscu nienasłonecznionym.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *